«Al voltant d’un Piano», CIMCS

Col·lectiu d’Improvisació Musical de Castelló

SALES DEL MUSEU

AL VOLTANT D’UN PIANO és un pre-text improvisatiu dissenyat per Amadeu Marin per la sessió d’avui. Pujem el piano a la palestra per fer un pas enrere, mirar-lo amb nous ulls i alliberar-lo del seu paper utilitari al servei de la música occidental per establir la seva presència i força vital; fer-nos càrrec de la seua materialitat de base (acer, coure, roure, faig, til·ler, banús, ivori, feltre) i de les forces formidables que el conformen. Aleshores cada músic, pianista o no, podrem imaginar la nostra pròpia sinergia creativa amb el piano, que de ben segur invocarà els vincles (gestuals, emotius, vivencials) que hem anat bastint amb els nostres instruments habituals.

INTÈRPRETS:
José Luis Miralles i Joan de Ribera, piano+
Josep Lluís Galiana, saxos
Miquel Àngel Marin, clarinets
Jesús Gallardo, percussió
José Àngel Gonzàlez, veu
Amadeu Marin, guitarra

Dimecres 19 d’abril a les 19:30. Sala d’Exposicions Temporals del Museu de Belles Arts9 de Castelló

Escape room virtual ambientado en Mondo Rítmic

Escape room virtual ambientado en Mondo Rítmic

Lisbeth Freites, una de nuestras profesoras de piano, ha diseñado un escape room virtual ambientado en Mondo Rítmic.
Gracias a la plataforma Genially  ha conseguido idear una serie de pruebas musicales, que te irán conduciendo hasta la salida de la escuela.

12 recursos online

12 recursos online

Sólo para gente curiosa y exploradora, aquí os dejamos 12 recursos musicales online muy útiles: Laboratorio de chrome donde hay mini juegos de música para experimentar https://musiclab.chromeexperiments.com/ Juegos de música online de lenguaje musical, para jugar con...