«Al voltant d’un Piano», CIMCS

Col·lectiu d’Improvisació Musical de Castelló

SALES DEL MUSEU

AL VOLTANT D’UN PIANO és un pre-text improvisatiu dissenyat per Amadeu Marin per la sessió d’avui. Pujem el piano a la palestra per fer un pas enrere, mirar-lo amb nous ulls i alliberar-lo del seu paper utilitari al servei de la música occidental per establir la seva presència i força vital; fer-nos càrrec de la seua materialitat de base (acer, coure, roure, faig, til·ler, banús, ivori, feltre) i de les forces formidables que el conformen. Aleshores cada músic, pianista o no, podrem imaginar la nostra pròpia sinergia creativa amb el piano, que de ben segur invocarà els vincles (gestuals, emotius, vivencials) que hem anat bastint amb els nostres instruments habituals.

INTÈRPRETS:
José Luis Miralles i Joan de Ribera, piano+
Josep Lluís Galiana, saxos
Miquel Àngel Marin, clarinets
Jesús Gallardo, percussió
José Àngel Gonzàlez, veu
Amadeu Marin, guitarra

Dimecres 19 d’abril a les 19:30. Sala d’Exposicions Temporals del Museu de Belles Arts9 de Castelló

Audicions Pascua 2023

Audicions Pascua 2023

Com cada trimestre, els nostres alumnes han estat preparant les audicions del seu instrument, que del 30 de març al 5 d’abril es realitzaran a cavall entre Mondo Rítmic i el Because.

Mes de julio, ¡INTENSIVO!

Mes de julio, ¡INTENSIVO!

A partir del mes de julio te damos la oportunidad de venir dos horas a la semana a tus clases de instrumentos. 

«Hit Parit» a la Platja del Pinar

«Hit Parit» a la Platja del Pinar

Activitats de foment del turisme del Patronat Municipal de Turisme de Castelló 2023. Els nostres combos «Hit Parit» estaran en la platja del pinar, al costat del punt bebé, per a acompanyar el matí del 15 d’abril a la vora de la platja.