FREE IMPRO AL MUSEU 5 (FIAM)

FREE IMPRO AL MUSEU 5 (FIAM)

Col·lectiu d’Improvisació Musical de Castelló  Dijous 12 DE MAIG 19:30

SALES DEL MUSEU DE BELLES ARTS DE CASTELLÓ

Derek Bailey, guitarrista anglés i gran pare de la improvisació lliure escriu que “La improvisació es pot considerar com la celebració del moment. I en això la naturalesa de la improvisació s’assembla exactament a la naturalesa de la música. Essencialment, la música és fugaç; la seva realitat és el moment de l’actuació” (Improvisation, 1992). A aquest caràcter efímer del fet musical la improvisació lliure aporta una radical contingència: sentit de l’ocasió, de l’instant. Es pot enregistrar i escoltar posteriorment, però l’experiència viscuda pels participants, tant músics com públic, no és capturable. Els improvisadors i el nostre públic vivim arrelats al moment. Una sessió d’improvisació lliure és un esdeveniment únic, i la d’avuí ho serà doblement pel fet de comptar amb la nostra “secció de metall” al complet!

Col·lectiu d’Improvisació Musical de Castelló  Dijous 12 DE MAIG 19:30 estarà format per: Víctor Colomer, trombó / Natsuko Sugao, trompeta / Núria Albella, clarinet / Jesús Gallardo, percussió / Josep Lluís Galiana, saxos / Amadeu Marín, guitarra.

Constituït el 2019 moguts per la curiositat i el desig d’explorar nous paisatges sonors, el Col·lectiu d’Improvisació Musical de Castelló és una agrupació de creadors musicals de les nostres comarques interessats en la improvisació lliure com a vehicle d’expressió. Creació musical espontània i lliure, sense límits de mitjans sonors a utilitzar, on la sorpresa serà un element distintiu per a tots: tant públic com músics. Creació musical in situ, Volem que cada una de les nostres actuacions es convertisca en un acte de comunicació musical genuí. Sentit de l’ocasió, del moment, de l’instant. Tornem als fonaments bàsics: la música és una activitat efímera, única, irrepetible.

Sant Antoni del Porquet 2023

Sant Antoni del Porquet 2023

Les festes de Sant Antoni del Porquet 2023 van tindre la sort  de contar amb dos dels nostres combos al casal jove del Grau de Castelló. Ja podeu visualitzar un breu resumen al nostre Instagram del que va ser la nit del dissabte.

Audiciones de Navidad 2022

Audiciones de Navidad 2022

Audiciones de Navidad 2022 ya disponibles en la lista de reproducción de nuestro Facebook.