«Escuadrón de Medianoche» i «Ironics» en Escala a Castelló

Escala a Castelló: la festa de la mar

La VI edició de Escala a Castelló, que es celebrará entre el 13 i el 17 d’abril, coincidint amb la semana de Pascua, serà  l’element estrella més internacional, que ha reunit en la capital de la Plana més de 273.000 visitants en les seues cinc edicions passades. 

Durant el transcurs de l’event, el públic asistent podrà disfrutar dels campaments, el mercat artesanal, les demostraciones d’oficis d’antany com el bufador de vidre, l’alfarera, el ferrer…. i les zones infantils.

Dos dels combos de Mondo Rítmic, «Escuadrón de Medianoche» i «Ironics«, tocaran el diumenge 16 a les 18h al port del grau de Castelló, participant al Escala a Castelló. 

Vos esperem a tot@s!!

12 recursos online

12 recursos online

Sólo para gente curiosa y exploradora, aquí os dejamos 12 recursos musicales online muy útiles: Laboratorio de chrome donde hay mini juegos de música para experimentar https://musiclab.chromeexperiments.com/ Juegos de música online de lenguaje musical, para jugar con...

Tips de Batería para Verano

Tips de Batería para Verano

El verano es momento de descansar, ir a la playa, a la piscina, salir con tus amig@s… en definitiva, disfrutar de no tener clase. Aunque no podéis negar que hay momentos en los que no sabes muy bien en qué invertir tu tiempo. Tenemos la solución.