«Escuadrón de Medianoche» i «Ironics» en Escala a Castelló

Escala a Castelló: la festa de la mar

La VI edició de Escala a Castelló, que es celebrará entre el 13 i el 17 d’abril, coincidint amb la semana de Pascua, serà  l’element estrella més internacional, que ha reunit en la capital de la Plana més de 273.000 visitants en les seues cinc edicions passades. 

Durant el transcurs de l’event, el públic asistent podrà disfrutar dels campaments, el mercat artesanal, les demostraciones d’oficis d’antany com el bufador de vidre, l’alfarera, el ferrer…. i les zones infantils.

Dos dels combos de Mondo Rítmic, «Escuadrón de Medianoche» i «Ironics«, tocaran el diumenge 16 a les 18h al port del grau de Castelló, participant al Escala a Castelló. 

Vos esperem a tot@s!!

Audicions Pascua 2023

Audicions Pascua 2023

Com cada trimestre, els nostres alumnes han estat preparant les audicions del seu instrument, que del 30 de març al 5 d’abril es realitzaran a cavall entre Mondo Rítmic i el Because.

Mes de julio, ¡INTENSIVO!

Mes de julio, ¡INTENSIVO!

A partir del mes de julio te damos la oportunidad de venir dos horas a la semana a tus clases de instrumentos. 

«Al voltant d’un Piano», CIMCS

«Al voltant d’un Piano», CIMCS

AL VOLTANT D’UN PIANO és un pre-text improvisatiu dissenyat per Amadeu Marin per la sessió d’avui. Pujem el piano a la palestra per fer un pas enrere, mirar-lo amb nous ulls i alliberar-lo del seu paper utilitari al servei de la música occidental

«Hit Parit» a la Platja del Pinar

«Hit Parit» a la Platja del Pinar

Activitats de foment del turisme del Patronat Municipal de Turisme de Castelló 2023. Els nostres combos «Hit Parit» estaran en la platja del pinar, al costat del punt bebé, per a acompanyar el matí del 15 d’abril a la vora de la platja.