Nuestro grupo de teatro se va a Barcelona

Así es, habéis leído bien. Por tercer año consecutivo, Teatrèmol, nuestro grupo de teatro se va a Barcelona, a los encuentros de «CaixaEscena» que se celebran 9, 10 y 11 de Febrero.

En estas jornadas los grupos de teatro aprenderán, harán juegos y actividades, convivirán junto a otros grupos de teatro todo el fin de semana y harán una representación teatral.

Así nos cuenta la noticia Esther Vela, nuestra profesora de teatro:

«Per tercer any consecutiu, el nostre grup de teatre Teatrèmol ha estat seleccionat per participar als Encontres de Teatre per a Joves organitzats per la Fundació Obra Social La Caixa, dins del programa Caixaescena. Aquest any es tornen a celebrar en CaixaForum de Barcelona durant els dies 9, 10 i 11 de febrer.

Els Encontres de Teatre s’organitzen a nivell nacional durant els mesos de febrer i març en Madrid, Vigo, Múrcia, Oviedo, Saragossa, Sevilla i Barcelona.  Són el punt culminant del procés de creació on s’oferix assessorament i formació artística a professors i alumnes. Durant un llarg cap de setmana (de divendres a diumenge) professionals del món del teatre- actors, directors i músics- compartiran els seus coneixements amb els joves actors i actrius. Tots els grups participants tenen l’oportunitat única de rebre assessorament professional  per poder arribar al seu màxim potencial artístic possible.

Els Encontres són una oportunitat per contrastar projectes i un excelent espai de convivència i treball entre joves artistes i professors.

Teatrèmol participarà aquest any amb l’obra “Groc Molière” que estrenarà a final de curs al teatre del Raval de Castelló.

Estem molt contents de poder repetir aquesta fantàstica experiència. Continuarem informant!»

Ah, ¿que no sabías que teníamos un grupo de teatro en Mondo Rítmic? Pues ahora ya lo sabes. Infórmate y apúntate con nosotr@s.

 

¿Qué es Mondo Rítmic?

¿Qué es Mondo Rítmic?

A partir del mes de julio te damos la oportunidad de venir dos horas a la semana a tus clases de instrumentos. 

Mes de julio, ¡INTENSIVO!

Mes de julio, ¡INTENSIVO!

A partir del mes de julio te damos la oportunidad de venir dos horas a la semana a tus clases de instrumentos. 

Escape room virtual ambientado en Mondo Rítmic

Escape room virtual ambientado en Mondo Rítmic

Lisbeth Freites, una de nuestras profesoras de piano, ha diseñado un escape room virtual ambientado en Mondo Rítmic.
Gracias a la plataforma Genially  ha conseguido idear una serie de pruebas musicales, que te irán conduciendo hasta la salida de la escuela.